חדרי קירור עם 3 שנות אחריות
בניית חדרי קירור 100% שביעות רצון
בניית חדרי קירור בכרטיס אשראי

שמירה על מוצרי מזון בחדרי קירור

חדרי קירור מהווים את אחד מהאמצעים החיוניים ביותר למטרות שמירה על טריות מוצרי המזון במטבחים מוסדיים ומטבחים מקצועיים הפועלים בין היתר במסעדות, בתי קפה, בתי מלון, חברות קייטרינג, אולמות אירועים וכדומה.

חדרי הקירור נועדו לצרכי קירור והקפאה של מוצרי מזון וברוב המקרים הם נבנים ומוקמים בהתאם לתכנית בניית חדרי קירור ייעודיים המותאמת לצרכי הקירור וההקפאה הספציפיים של מוצרי המזון השונים וחומרי הגלם השונים המשמשים את בית העסק בו הם מוקמים וממוקמים. חשוב לציין שבהתאם בהתאם להנחיות משרד הבריאות, על כל בית עסק העוסק בממכר ו/או הגשת מזון, חלה החובה לדאוג לאמצעי קירור והקפאה נאותים המאפשרים שמירה על טריות המזון וזאת במטרה למנוע מקרים של הגשת מזון פג לא טרי או פג תוקף העלול לגרום לתחלואת קלקול קיבה ותחלואים נוספים בקרב קהל לקוחותיו של בית העסק.

בניית חדרי קירור תעשייתיים

חדרי קירור ייעודים לכל סוגי המזון וחומרי הגלם המשמשים להכנת מזון

חדרי קירור הידועים גם בשם המקצועי כ-בתי קירור, הם למעשה יחידות קירור בהן נשמרת טמפרטורה אחידה וקבועה בהתאם לצרכי הקירור ו/או ההקפאה הנדרשים. ברוב המקרים, הטמפרטורה נקבעת בהתאם למאפייני המזון וחומרי הגלם המאוחסנים בתוך בתי הקירור לצורך קירורם והקפאתם, כאשר בין יתר סוג חדרי הקירור המשמשים את המטבח המקצועי והמטבח המוסדי תוכלו למצוא: בתי קירור לבשר טרי או מעובד וגם לצרכי קירור דגים, בתי קירור לפירות וירקות, בתי קירור למוצרי חלב וכדומה.

חלק מבתי הקירור הממוקמים בסביבת המטבח המוסדי והמטבח המקצועי הינם חדרי קירור מובנים שהם למעשה יחידות קירור מובנות וחלק מהם הינם חדרי קירור ייעודיים הנבנים במיוחד בהתאם לצרכי הקירור וההקפאה של בית העסק ובהתאם לשטח בו הם עתידים להיות ממוקמים. חשוב לציין שקיימות בשוק מערכות קירור ייעודיות נוספות המהוות פתרון חלקי לצרכי הקירור וההקפאה של מוצרי המזון וחומרי הגלם השונים. היתרון של חדרי הקירור טמון בעבודה שהם מגיעים עם מערכת פיקוד ובקרה המבטיחה שליטה אופטימאלית על טמפרטורות הקירור וההקפאה בכל רגע נתון. מערכות הפיקוד המתקדמות יותר מתממשקות כיום לטלפון החכם באמצעות אפליקציות שונות וכך בעל העסק יכול לקבל התראה לנייד בדבר תקלות כאלו ואחרות או בדבר כל שינוי לא חיוני של הטמפרטורות בחדר.

הקמתם של חדרי קירור הינו תהליך מקצועי המחייב תכנון מקדים לצורך התאמת צרכי הקירור וההקפאה הנחוצים לבית העסק. תהליך ההקמה עצמו כולל גם תכנון ופיתוח תשתיות במידת הצורך, ייצור של גופי הקירור השונים הנחוצים לבית העסק, הטמעת מערכת פיקוד ובדיקה מקדימה של מערכות הקירור לפני תחילת השימוש עם חדר קירור.

תהליך מקצועי זה מיושם על ידי חברות מנוסות ומקצועיות העוסקות ומתמחות בנושא, כאשר שירותי החברות השונות בתחום כוללים גם שירותי טכנאי קירור לצרכי תחזוקה שוטפת של חדרי הקירור.

לקבלת פרטים נוספים מלאו את פרטיכם או חייגו: 1-700-502-503

שמירה על מוצרי מזון בחדרי קירור
5 (100%) 2 votes
כל הזכויות שמורות - אגריקור, שירותי חדרי קירור בע”מ 2018 © אקסטרה בניית אתרים | קידום אתרים

 

חייג עכשיו
נווט אלינו